Scoala Quantum

Scoala Quantum

PRIVATA
AUTORIZATA

Descriere

Școala Quantum este locul în care evoluăm alături de elevii noștri, încurajându-le pasiunea, performanțele și dorința de învățare.

Aici, la Școala Quantum, punem accentul pe cunoaștere autentică, colaborare, creativitate și inspirație.

Împuternicim și ghidăm elevii pentru a se cunoaște pe sine și lumea din jur prin dorința de învățare, pentru a fi autonomi, a gândi și a lega relații frumoase cu cei din jur.

La Școala Quantum descoperim calitățile, abilitățile înalte și stilul propriu de a învăța a copiilor. Aici, valorificăm potențialul fiecărui copil.

Misiune

Misiunea Școlii Quantum este de a iniția și promova o cultură a cunoașterii, a gândirii inovatoare, a colaborării și respectului reciproc.

Susținem integrarea dintre știință, tehnologie și umanitate – în consolidarea unei educații capabilă să răspundă nevoilor generațiilor actuale de copii.

Viziune

Viziunea Școlii Quantum este de a împuternici elevii să depună eforturi pentru excelență în rezolvarea creativă a problemelor unei lumi în continuă schimbare. Cunoașterea, Caracterul și Cultura interioară sunt cheile către o lume mai bună!
Educație
Elevii noștri învață într-un cadru primitor și modern, care îi determină să fie concentrați și mereu curioși de lucruri noi, asigurând astfel peformanța.
Inovație
Am creat un spațiu inovativ care să permită pregătirea copiilor pentru performanțe înalte, dar și pentru viață.
Cercetare
Prin cercetare, curiozitățile și pasiunile copiilor se transformă într-un proces de învățare aprofundat, pentru a asimila ușor și logic informația.
Descoperă universul Școlii Quantum!
Școala Quantum este locul în care evoluăm alături de elevii noștri, încurajându-le pasiunea, performanțele și dorința de învățare. Punem accentul pe cunoaștere autentică, colaborare, creativitate și inspirație.

Date Contact

Detalii

Predare in limba
  • Predare in limba Romana
    Romana
Tip Invatamant
  • Normal
Varsta minima acceptata
6 ani
Obține indicații

Link-uri care te-ar putea interesa:

  • Scoli Private Voluntari
  • Scoli de stat Voluntari
  • Scoli cu predare in limba Engleza Voluntari
  • Scoli cu predare in limba Germana Voluntari
  • Scoli Montessori Voluntari
  • Scoli Waldorf Voluntari
Creștem împreună!

Mulțumim că folosiți lista noastră cu instituții educaționale. Ne străduim să oferim acces la informații relevante și actualizate pentru a face procesul de căutare și selectare a instituțiilor cât mai simplu și eficient posibil. Dorim ca platforma noastră să fie utilă și relevantă, de aceea feedback-ul dumneavoastră este important pentru noi.

Reprezinți Scoala Quantum?

Adăugăm instituții noi în fiecare zi, așa că dacă reprezentați una și doriți să actualizați gratuit profilul, nu ezitați să ne contactați.

Dacă nu gasiți profilul instituției dvs. va rugam sa anuntați pentru a adauga profilul gratuit.

Adăugați o instituție
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru.Politica de Cookies