Contactează-ne

Dacă aveți întrebări sau sugestii vă rugăm să completați formularul de mai jos și vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil.

Ne bucurăm să vă oferim șansa de a vă promova instituția în cadrul directorului nostru online dedicat creșelor, grădinițelor, școlilor și afterschool-urilor. Echipa noastră este dedicată să vă ofere o platformă eficientă și accesibilă pentru a vă face cunoscută instituția și pentru a atrage mai mulți clienți potențiali.

Listându-vă în directorul nostru, veți avea oportunitatea de a vă promova instituția și de a atrage atenția părinților interesați. Iată câteva dintre avantajele pe care le oferim:

  1. 1. Marketing online diversificat: Oferim multiple modalități de promovare online. De la reclame plasate strategic, locuri evidențiate în rezultatele căutării și anunțuri sponsorizate, vă punem la dispoziție instrumentele necesare pentru a vă face cunoscută instituția în rândul publicului potențial.
  2. 2. Reclame personalizate: Aveți opțiunea de a crea anunțuri personalizate pentru a ajunge direct la audiența țintă și a vă maximiza impactul, atrăgând astfel mai mulți clienți.
  3. 3. Locuri evidențiate: Plasând instituția dvs. în locuri de top în rezultatele căutării, vă garantăm că veți fi printre primele opțiuni considerate de părinți atunci când își caută servicii educaționale pentru copiii lor.
  4. 4. Anunțuri sponsorizate: Prin sponsorizarea anunțurilor, veți beneficia de o expunere sporită și de o prezență mai puternică în cadrul platformei noastre, crescând șansele de a atrage clienți noi.

Suntem aici să vă ajutăm să vă promovați instituția și să vă atingeți obiectivele de marketing online. Dacă sunteți interesat să faceți parte din directorul nostru și să beneficiați de aceste oportunități de promovare, vă rugăm să completați formularul de contact de mai jos sau să ne trimiteți un email la adresa contact@edulio.ro. Un membru al echipei noastre vă va contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a discuta mai multe detalii și pentru a vă oferi suportul necesar în procesul de listare.

Vă mulțumim pentru interesul acordat și așteptăm cu nerăbdare să colaborăm cu dvs. pentru a vă promova instituția cu succes în cadrul directorului nostru online!

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru.Politica de Cookies