Despre Noi

🌟Bine ați venit pe Edulio, platforma online care își propune sa schimbe felul în care părinții din Romania, caută și iau decizii despre instituțiile educationale. Edulio are ca nucleu o familie pasionata de educație si tehnologie, care încearcă sa ofere ajutor comunității din care face parte. Edulio foloseste cele mai noi tehnologii, pentru ca ne dorim să oferim părinților o experiență placută în ceea ce privește accessul la informații esențiale despre instituțiile educaționale din România.

🎯 Misiunea Noastră

Ne angajăm sa punem la îndemâna părinților informații esențiale și de actualitate despre Crese, Grădinițe, Școli și After-School-uri din România, iar simplificarea procesului de căutare și comparare a opțiunilor din domeniul educației este scopul principal, la care lucrăm cu seriozitate.

Edulio are în baza de date atât instituții de stat cât și private, oferind prezența gratuită tuturor instituțiilor din domeniu educației. Astfel construim platforma în care părinții vor găsi toate opțiunile disponibile într-un singur loc.

La întrebarea despre ce ne-a determinat să începem acest proiect, răspunde cel mai bine experiența personală și nevoia resimțită de a simplifica procesul de căutare al instituțiilor educaționale pentru copiii noștri. Propria noastră călătorie în căutarea și adunarea informațiilor despre grădinițe s-a dovedit a fi plină de dificultăți și frustrări, astfel am simțit nevoia să le rezolvăm, având la îndemână toate abilitățile necesare.

🤝 Cum aducem valoare

Avem o filtrare avansată și profile bogate în detalii pentru fiecare instituție. Ne asigurăm că informațiile sunt accesibile tuturor,ca au relevanța și sunt actualizate. De asemenea, aducem valoare fiind deschiși către feedback, străduindu-ne să facem platforma mai bună și răspunzând rapid solicitărilor membrilor comunității noastre.

📚 Ce oferim

Oferim locul de referință în căutarea de Creșe, Grădinițe, Școli și after-school-uri, locul unde puteți filtra în funcție de o mulțime de criterii, cum ar fi statutul (privat sau de stat), orașul/sectorul, curriculumul, facilitățile și multe altele. Harta noastră este interactivă și vă afișează rezultatele cu detalii esențiale, pentru a vă face o idee despre distanța pe care o veți avea de parcurs. Totodată, profilurile de pe Edulio arată modern și au informațiile structurate și ierarhizate pentru a fi cât mai ușor de vizualizat și înțeles.

🚀 Obiectivele noastre

  • Ne propunem să ajutăm cât mai mulți părinți în căutarea lor de educație pentru cei mici, extinzând acoperirea platformei în toate marile orașe din România. Vrem să fim soluția tuturor părinților care au nevoie de un ghid în călătoria lor către educația copiilor lor.
  • Vom imbunatății constant funcționalitățile și experiența utilizatorilor noștri, luând în considerare feedback-ul primit.
  • Scopul nostru este să oferim transparență și corectitudine în procesul de căutare și selectare a instituțiilor, de aceea oferim acces gratuit la informații și recenzii. Părinții care se informează pe Edulio au cu siguranță șansa de a face o alegere informată.
  • Pe lângă adăugarea și actualizarea informațiilor, facem eforturi susținute să fim în legătură cu instituțiile educaționale pentru a corecta sau actualiza informațiile prezentate de Edulio.

🌈 Vă invităm să faceți călătoria către educația copiilor dvs. folosind Edulio, astfel veți fi informați și veți lua decizii documentate, care îi vor ajuta pe cei mici în drumul lor către succes. Dacă aveți sugestii sau feedback, vă încurajăm să ne contactați; vom fi bucuroși să aflăm despre experiența dvs. pe Edulio. Doar împreună, și cu implicare, putem construi un viitor luminos pentru copiii noștri.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru.Politica de Cookies