Grădinița Dreamland

Grădinița Dreamland

PRIVATA
ACREDITATA

Descriere

Gradinita DREAMLAND ofera copiilor care-i trec pragul un mediu in care siguranta, bunastarea si dezvoltarea lor armonioasa sunt primordiale.
Intr-o atmosfera calda si relaxata, dar dinamica si stimulativa, bazata pe intelegere si respect reciproc, copiii sunt expusi unor experiente de invatare care stimuleaza curiozitatea si creativitatea. Aceste experiente sunt astfel concepute incat sa permita fiecarui copil sa isi descopere identitatea proprie, sa-si dezvolte o imagine de sine pozitiva si sa devina independent si responsabil.
Gradinita DREAMLAND pretuieste parteneriatul parintilor cu profesorii-educatori si incurajeaza participarea activa a celor dintai la activitati din care copiii sa invete despre diversitate si provocarile vietii.
Credem în creativitate și o stimulăm prin toate ariile de dezvoltare. La DREAMLAND, grija, afecțiunea și încrederea încurajează toți copiii să-și asume riscuri și să experimenteze. În fiecare săptămână, schimbăm tema și resursele educaționale, iar clasa capătă dimensiuni de poveste.

În planificarea activităților și îndrumarea copiilor ne concentrăm pe diferitele moduri în care aceștia învață.
Prin caracteristicile unei învățări eficiente pe care le urmărim susținem copilul în a rămâne motivat și eficient în învățarea proprie:
Joc și explorare – motivăm copiii să investigheze și să experimenteze mediul din jurul lor și să încerce ‘o dată’.
Învățare activă – încurajăm copiii să se concentreze și să continue să încerce chiar daca întămpină dificultăți și să se bucure de realizări
Gândire critică și creativă – oferim ocazia copiilor să dezvolte și să împărtășească ideile proprii, să realizeze conexiuni între idei și să dezvolte strategii pentru a îmbogăți propria învățare.

OBIECTIVE

O EDUCATIE formata pe potentialul individual al fiecarui copil printr-un invatamant care sa ofere o perspectiva internationala si sa dezvolte pasiunea si dragostea de a descoperi noi continuturi in fiecare zi.
Un CURRICULUM care va asigura o baza solida in achizitionarea notiunilor si abilitatilor descoperite in fiecare zi in universul literaturii, matematicii, stiintei, artei.
Un MEDIU care ofera atat grija si atentie, dar si un spatiu modern in care fiecare copil are posibilitatea sa isi dezvolte la maxim potentialul si sa se simta apreciat.
O PERSONALITATE puternica modelata pe parcursul scolarizarii la DREAMLAND cu experiente de invatare inedite, deprinderi, abilitati, talent cultivat si incurajat, dar si incredere in potentialul descoperit in fiecare copil zi de zi.

Facilitati gradinita

– sali de clasa mari si luminoase
– baza materiala conform standardelor europene
– personal didactic tanar, pregatit profesional
– sistem biligv de predare
– sala de sport/dans/aikido
– teren de joaca amenajat cu jucarii de exterior in curtea scolii
– sali de servirea mesei
– biblioteca

– bucatarie proprie
– cabinet medical
– cabinet de consiliere
– sali de studiu (cluburi)
– spatii exterioare (1000 mp) si interioare de joaca si recreere
– platforma online pentru management educativ – kinderpedia
– transport
– supraveghere video

Programe si tarife: 2023 – 2024
Gradinita DREAMLAND ofera copiilor care-i trec pragul un mediu in care siguranta, bunastarea si dezvoltarea lor armonioasa sunt primordiale.

Intr-o atmosfera calda si relaxata, dar dinamica si stimulativa, bazata pe intelegere si respect reciproc, copiii sunt expusi unor experiente de invatare care stimuleaza curiozitatea si creativitatea. Aceste experiente sunt astfel concepute incat sa permita fiecarui copil sa isi descopere identitatea proprie, sa-si dezvolte o imagine de sine pozitiva si sa devina independent si responsabil.

Varianta 1 – program scurt cu mic dejun – 08:00 – 12:30 - 410 EUR / luna
mic dejun, program instructiv-educativ, activităţi în aer liber, gustare fructe, abonament inclus pentru fiecare copil la platforma de management educational (catalog electronic), monitorizare video si acces oferit parintilor la sistemul de supraveghere (telefon, tableta, laptop), mentenanta spatiilor educationale, personal suport alocat fiecarei grupe, supraveghere medicala
Varianta 2 – program scurt cu masă de prânz – 08:00 – 13:00 - 510 EUR / luna
mic dejun, program instructiv-educativ, activităţi în aer liber, gustare fructe, masa de prânz, abonament inclus pentru fiecare copil la platforma de management educational (catalog electronic), monitorizare video si acces oferit parintilor la sistemul de supraveghere (telefon, tableta, laptop), mentenanta spatiilor educationale, personal suport alocat fiecarei grupe, supraveghere medicala
Varianta 3 – Program prelungit – 08:00 – 18:00 - 540 EUR / luna
mic dejun, program instructiv-educativ, activităţi în aer liber, gustare fructe, masa de prânz, program de somn, gustare de după-amiază, activităţi recuperative şi de fixare, activităţi opţionale, program în aer liber, abonament inclus pentru fiecare copil la platforma de management educational (catalog electronic), monitorizare video si acces oferit parintilor la sistemul de supraveghere (telefon, tableta, laptop), mentenanta spatiilor educationale, personal suport alocat fiecarei grupe, supraveghere medicala

Date Contact

Facilitati

 • Dans
 • Bucatarie proprie
 • Transport
 • Loc de joaca exterior
 • Psiholog
 • Asistenta Medicala

Program

Program Scurt
08:00-12:30410 euro
Program Lung
08:00-18:00540 euro

Detalii

Predare in limba
 • Predare in limba Engleza
  Engleza
 • Predare in limba Romana
  Romana
Tip Invatamant
 • Normal
Obține indicații

Link-uri care te-ar putea interesa:

 • Gradinite Private Voluntari
 • Gradinite de stat Voluntari
 • Gradinite cu predare in limba Engleza Voluntari
 • Gradinite cu predare in limba Germana Voluntari
 • Gradinite Montessori Voluntari
 • Gradinite Waldorf Voluntari
 • Crese Private Voluntari
 • Crese de stat Voluntari
 • Crese Montessori Voluntari
 • Crese cu predare in Engleza Voluntari
 • Crese cu predare in Germana Voluntari
Creștem împreună!

Mulțumim că folosiți lista noastră cu instituții educaționale. Ne străduim să oferim acces la informații relevante și actualizate pentru a face procesul de căutare și selectare a instituțiilor cât mai simplu și eficient posibil. Dorim ca platforma noastră să fie utilă și relevantă, de aceea feedback-ul dumneavoastră este important pentru noi.

Reprezinți Grădinița Dreamland?

Adăugăm instituții noi în fiecare zi, așa că dacă reprezentați una și doriți să actualizați gratuit profilul, nu ezitați să ne contactați.

Dacă nu gasiți profilul instituției dvs. va rugam sa anuntați pentru a adauga profilul gratuit.

Adăugați o instituție
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru.Politica de Cookies