Grădinița Smart Steps este situată într-o oază de verdeață, ferită de zgomotul orașului și de trafic, fiind în mijlocul unui complex rezidențial modern – New Town. Ne găsești în Str. Dristorului 91-95, sector 3, în apropiere de Str. Baba Novac și metroul Dristor 2.
Spațiul este proiectat cu destinație grădiniță, având autorizare ISU. De asemenea, grădinița beneficiază de pază dublă, atât la barieră de la intrarea în complex, cât și prin paza proprie a grădiniței.
De 10 ani suntem responsabili cu asigurarea unui învăţământ de calitate, capabil să contribuie la pregătirea copiilor pentru o lume în schimbare, formându-le capacităţi, deprinderi şi competențe, care în viitor să le permită să-şi găsească locul şi menirea socială.
Gradiniţa Smart Steps Bucuresti îşi propune să promoveze cele mai moderne soluţii educaţionale, aplicate cu succes în comunitatea copiilor şi adaptate învăţământului tradiţional românesc.
VIZIUNEA
Împreună dăm culoare unei educații de succes!
MISIUNEA
Asigurarea unui învăţământ de calitate, capabil să contribuie la pregătirea copiilor pentru o lume în schimbare, formându-le capacităţi, deprinderi şi competente, care în viitor să le permită să-şi găsească locul şi menirea socială.
Oferta educaționala
Fiecărui copil i se va recunoaşte unicitatea şi i se va acorda toată atenţia necesară pentru a se forma ca persoană. Prin crearea unei ambianţe armonioase explorăm potenţialul fiecărui copil, permiţându-i astfel să se dezvolte din punct de vedere intelectual, social, emoţional, psihomotric, comunicativ şi creativ.
Program si tarife:
- Program scurt: 08.00 – 13.30 – 1800 lei / luna, la care se adauga cluburi si activitati extracurriculare, in completarea programului
- Program prelungit : 08.00 – 18.00 – 2200 lei / luna
Activităţi
- Activităţi curriculare (Domeniile: limbă și comunicare, științe, dezvoltare fizică, om și societate, estetic și creativ)
- English Language Activities – 3 zile / saptamana
- Clubul Micilor Bucatari – o ședința / pe săptămână
- Mese (mic dejun, gustare de fructe, masa de prânz)
Programul unei zile
- Activitățile se desfășoară în conformitate cu curriculum pentru educație timpurie, 2019
- Întâlnirea de dimineață / morning meeting
- Jocuri și activitățI alese (centrele deschise pe parcursul unei săptămâni sunt biblioteca, știință, artă, joc de rol, joc de masă, construcții)
- Activități pe domenii de învățare / experiențiale (activitățI de educarea limbajului, activitățI matematice, de cunoașterea mediului, de educație pentru societate, de educație fizică, activitățI practice, educație muzicală șI activitățI artistic-plastice)
- Activitate de limba engleză (3 zile / săptămâna)
- Activități și jocuri distractive (în aer liber)
- Rutine – masă de prânz și somn
- ActivitățI pe domenii experiențiale – după amiază – activitățI recuperatorii și de consolidare; cluburi șI activitățI opționale
ActivitățI extracurriculare șI extrașcolare
- Organizarea de serbări în funcţie de evenimentele importante ale anului în grădiniţă sau alte locaţii (sala de teatru)
- Participarea la târguri, festivaluri sau expoziţii, precum Festivalul Internaţional de Teatru pentru Copii sau Târgul de carte pentru copii
- Organizarea unui Târg de Mărţişoare, cu mărţişoare confecţionate şi vândute de copii, la începutul lunii martie.
- Implicarea în campanii sociale sau umanitare.
- Organizare de activităţi demostrative cu participarea părinţilor.
- Organizarea de spectacole de teatru în grădiniţă sau vizionare de spectacole de teatru, operetă.
- Vizite la muzee şi alte obiective culturale în funcţie de temele studiate şi vârsta copiilor.
- Plimbări în parcuri, la Grădina Botanică, Grădina Zoologică.
- Vizita la Ferma de animale
- Excursii de o zi, cel putin 2 pe an
- Tabara de vara
- Scoala de Vara, in cadrul gradinitei, cu activitati relaxante, distractive, antrenante
- Organizarea aniversărilor copiilor în grădiniţă în cadrul grupei.
- Consiliere psihologică a copiilor prin grija unui psiholog-logoped şi consilier şcolar.
- Activităţi specifice de pregătire pentru şcoală a copiilor de la grupa mare cu educatoarele grupei, psihologul grădiniţei şi consilierul şcolar.