Construiește un viitor mai bun!
Dotări
- beneficiază de un spațiu generos format din 12 săli de grupă, laborator informatică, bucătărie proprie, 2 săli de mese, sală de sport, sală de dans, cabinet medical, cabinet consiliere și logopedie, sală pian, 2 săli de joacă, cabinet arte plastice, 6 dormitoare individuale, curte amenajată cu topogane, balansoare, căsuțe și leagăne.
Mediu propice dezvoltării personale
- oferă un mediu în care copiii își îmbogațesc cunoștințele conform curriculumului național pentru învățământ preșcolar alături de educatoare cu experiență și studii de specialitate, precum și activități variate în limbile engleză ți germană, cursuri de informatică, pian, muzică, sport, dans sportiv, pictură sub îndrumarea profesorilor specializați în aceste arii de interes.
Curriculum
Jocul
Activitățile desfăşurate în grădiniță respectă Curriculum-ul pentru educație timpurie aprobat de Ministerul Educației Naționale.
Planificarea activităților ține cont de particularitățile de vârstă, astfel încât pentru copii, jocul este calea esenţială spre învăţare fiind legat de dezvoltarea motorie, de coordonarea mişcărilor şi de îmbogăţirea activităţii senzoriale.
Investigarea mediului şi a obiectelor din jur prin văz, atingere, gust, miros şi auz le oferă copiilor informaţii esenţiale, iar cea mai importantă formă de organizare a simţurilor îi va determina să răspundă într-un mod direcţionat spre scop, iar acest fapt reprezintă debutul organizării conduitei.
Dorința copiilor de cunoaştere este uşor de exploatat, aceştia fiind mereu pregătiți de joacă.
La început solitar apoi,paralel cu ceilalți colegi, copilul se implică în activitatea de învățare printr-o trăsătură esențială – cea ludică.
Programa abordează holistic educația copiilor şi vizează cele cinci arii de dezvoltare:
- Dezvoltarea limbajului,a comunicării şi premisele citirii și scrierii
- Capacităţi şi aptitudini de ȋnvăţare
- Dezvoltarea cognitivă şi cunoaşterea lumii
- Dezvoltarea socio-emoțională
- Dezvoltarea fizică
Mediul ideal pentru dezvoltarea copilului tău.
Facilitarea dezvoltării timpurie a limbajului este o cale spre stimularea gândirii. Aşadar, ne dorim să contribuim la formarea comunicării verbale a copiilor dumneavoastră în vederea diferenţierii sunetelor şi îmbogăţirea vocabularului prin crearea unui mediu comunicaţional variat.
Demersul didactic pune accent pe dezvoltarea gândirii creative, critice atât de necesară în viața personală, prin declanşarea proceselor cognitive complexe, stimularea întrebărilor şi facilitarea proceselor decizionale de mai târziu.
A fi parte din colectivul de copii, înseamnă dezvoltare socială şi emoțională, exersarea cooperării, stabilirea relațiilor de prietenie, dobândirea de capacități şi abilități noi.
Activități Opționale
Prin raportarea la profesorii de specialitate, copiii se familiarizează cu mai multe stiluri de predare în domenii diferite.
Astfel, participăm la descoperirea înclinațiilor native ale copiilor în vederea exploatării aptitudinilor în ariile de interes respective.
Aceste activități sunt incluse în oferta grădiniței şi sunt integrate în programul zilei în funcție de nivelul de vârstă al copiilor astfel:
- arte plastice
- zumba Kids
- Informatică
- pian
- multisport
- limba engleza
- limba germana
- learn 2B
- ScratchJr
Program si Tarife:
Program 8:00 – 13:00 - 450 euro/ luna
- activitǎţi pe domenii experiențiale;
- jocuri şi activități alese;
- program intensiv de limba engleza;
- activități opţionale desfaşurate cu profesori de specialitate (dans sportiv, multisport, picturǎ, pian de la 5 ani cu selecţie);
- micul dejun, gustarea de la ora 11:00 şi masa de prânz;
- şedințele de logopedie (unde este cazul).
Program 8:00 – 18:00 - 525 euro/ luna
- activitaţi pe domenii experiențiale;
- jocuri şi activități alese;
- program intensiv de limba englezǎ;
- activități opţionale desfǎşurate cu profesori de specialitate (dans sportiv, multisport, picturǎ, pian de la 5 ani cu selecţie);
- micul dejun, gustarea de la ora 11:00, masa de prânz;
- şedinţele de logopedie (unde este cazul);
- programul de somn;
- gustarea de la ora 16.00;
- activități de consolidare a cunoştințelor.