After School Panda

After School Panda

PRIVATA
ACREDITATA

Descriere

Before School - After School

Instituția noastră are uşa deschisă pentru şcolarii din clasele 0-IV, în cadrul programului de after school și pentru școlarii din clasele V-VIII, în cadrul programului de before school.
Aceste programe sunt adresate părinților ocupați care conștientizează că educația copiilor lor este unul din aspectele cele mai importante. Aici, copilul își găsește prieteni și ne bucurăm să vă spunem că și noi ca fondatori, împreună cu personalul, ne regăsim printre ei. Efectuarea temelor în cadru organizat, supravegheați și coordonați de personal calificat își spune cuvântul în evoluția copiilor.

În taxa lunară pentru programul de after school este inclus Opționalul Jolly Grammar care se desfăşoară de două ori pe săptămână cu profesor specializat.

Jolly Grammar (adresat cursanților cu vârsta peste 8 ani) este un program britanic complex, sistematic şi inovator prin care copiii ajung să ia contact cu noţiunile gramaticale, vast etichetate drept academice şi plictisitoare, într-o manieră amuzantă și accesibilă, ajungând să folosească limba engleză fluent, creativ şi corect.
De asemenea, școlarii claselor II-VIII pot beneficia contra cost și de cursuri de pregătire pentru certificarea Cambridge.

Tarifele pentru aceste programe sunt următoarele:

Program AFTERSCHOOL : 11.00 - 18.00

Pret: 1240 lei

         150 lei (transport scoala - afterschool)

Taxă înscriere: 200 lei

Date Contact

Facilitati

 • Program de vara
 • Transport
 • Limbi Straine

Program

Program Scurt
-
Program Lung
11:00-18:001240 lei

Detalii

Predare in limba
 • Predare in limba Romana
  Romana
Tip Invatamant
 • Normal
Varsta minima acceptata
6 ani
Obține indicații

Link-uri care te-ar putea interesa:

 • After School Private Buftea
 • After School de stat Buftea
 • After School cu predare in limba Engleza Buftea
 • After School cu predare in limba Germana Buftea
 • After School Montessori Buftea
 • After School Waldorf Buftea
Creștem împreună!

Mulțumim că folosiți lista noastră cu instituții educaționale. Ne străduim să oferim acces la informații relevante și actualizate pentru a face procesul de căutare și selectare a instituțiilor cât mai simplu și eficient posibil. Dorim ca platforma noastră să fie utilă și relevantă, de aceea feedback-ul dumneavoastră este important pentru noi.

Reprezinți After School Panda ?

Adăugăm instituții noi în fiecare zi, așa că dacă reprezentați una și doriți să actualizați gratuit profilul, nu ezitați să ne contactați.

Dacă nu gasiți profilul instituției dvs. va rugam sa anuntați pentru a adauga profilul gratuit.

Adăugați o instituție
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru.Politica de Cookies