Grădinița BioBee

Grădinița BioBee

PRIVATA
ACREDITATA

Descriere

MISIUNEA

Dezvoltarea creativității, gândirii logice și a diferitelor abilități motrice și comportamentale ale copiilor, prin integrarea lor într-un mediu plăcut și flexibil;

Posibilitatea de a oferi tuturor copiilor șanse egale pentru o utilă dezvoltare personală în spiritul valorilor societății democratice în condiții de aleasă calitate;

Oferirea unei educații de calitate copiilor de vârstă preșcolară, într-un mediu plăcut, dominat de grijă și dragoste pentru copii;

Promovarea deschiderii față de valorile europene în domeniul asigurării calității în educație.

VIZIUNEA

Grădiniței cu Program Prelungit Biobee

Construirea viitorului copiilor prin iubire, creativitate, respect și responsabilitate pentru ca aceștia să devină cetățeni ai lumii, dornici de a învăța pe întreg parcursul vieții.

Știai că?

Frecventarea grădiniției este recomandată de către specialiştii în psihologia copilului pentru că dezvoltă abilităţi cognitive, artistice, muzicale, sociale şi musculare, iar acest lucru ajută la creşterea IQ-ul copilului cu 20 %?

Care sunt principiile educaționale la Grădinița BioBee?​
1. Extensia experienței de învățare
Angrenăm copiii, prin experiențe de învățare, în cât mai multe domenii experiențiale. Acest lucru se remarcă prin diversitatea activităților extracurriculare.

2. Echilibru în învățare
Abordăm învățarea din perspectiva jocului și ne folosim de reguli într-o manieră plăcută, fară să stresăm copiii

3. Copiii sunt diferiți
Suntem atenți la caracteristicile individuale și personalizăm jocurile și activitățile alese de copii.

Ce învață copilul la grădiniță?
Toate activitățile desfășurate în grădiniță la care participă copilul tău, îl ajută să se dezvolte din punct de vedere cognitiv, să-și dezvolte vorbirea, abilitățile socio-emoționale și motorii.

Programa instructiv-educativă în învățământul preșcolar este elaborată în așa fel încât să stimuleze dezvoltarea cognitivă a copilului. La această vârstă, el își dezvoltă abilități cognitive precum: scrisul, cititul, calculele simple. Pe lângă acestea, grădinița dezvoltă și alte deprinderi importante în procesul intelectual: rezolvarea de probleme prin găsirea unor soluții creative, stimularea dezvoltării limbajului prin descrierea unor obiecte, sentimente, situații, etc., stimularea curiozității pentru explorarea mediului înconjurător. Tot grădinița îl ajută să-și dezvolte gândirea. El înțelege noțiunile spațiale (sus – jos, înăuntru – afară, etc.), conceptul de mult – puțin, plin – gol, numerele, formele obiectelor, culorile. Învață să scrie și să recunoască primele litere.

Copilul tău merge la grădiniță și încă nu vorbește foarte mult. La sfârșitul anilor de grădiniță el va trebui să dobândească achiziții importante de limbaj. Va învăța poezioare scurte, să-și rostească numele complet, adresa unde locuiește, numele colegilor, să formeze propoziții și mai apoi fraze, să spună cu cuvintele lui o povestioară reprezentată prin imagini.

Dezvoltarea abilităților socio-emoționale are un rol foarte important pentru a avea performanțe școlare, dar și pentru a se putea integra în societate și a reuși în viață. Dezvoltarea socio-emoțională stă la baza dezvoltării competențelor sociale și cognitive. Este important pentru copilul tău să-și exprime emoțiile, să învețe să asculte și să urmeze instrucțiuni simple, să colaboreze cu colegii și să-și împartă cu aceștia jucăriile, să-și controleze impulsurile. La fel de important pentru el este să-și dezvolte stima de sine, să aibă încredere în propriile forțe. Tot în grădiniță copilul își dezvoltă abilitățile sociale, prin interacțiunea cu ceilalți copii și sub îndrumarea atentă a educatoarei, își însușește bunele maniere precum și reguli de comportare civilizată.

 

În cadrul activităților de sport, de abilități practice, copilul își dezvoltă abilitățile motrice și se menține în formă. Aici el învață să alerge, să meargă în linie dreaptă, să arunce mingea, să sară, să stea într-un picior, dar și să țină corect creionul în mânuță, să decupeze, să se îmbrace/dezbrace, să-și încheie nasturii sau fermoarul.

Grădinița este locul unde copilul tău se dezvoltă și se formează pentru a se putea adapta și integra cu ușurință în școală. Aici el își formează principii și valori după care se va ghida în viață.

Program si tarife: an de școlarizare 2023-2024
Creșă/grădiniță

  • Program scurt: 8.00 -13.00 - 1788 ron + masă zilnică - 24 ron / zi

  • Program prelungit: 8.00 - 18:00 - 2150 ron + preț masă zilnică - program prelungit 27 ron preț / zi

Date Contact

Facilitati

  • Program Prelungit
  • Bucatarie proprie
  • Educatie Fizica
  • Muzica
  • Loc de joaca exterior

Program

Program Scurt
08:00-13:001788 lei
Program Lung
08:00-18:002150 lei

Detalii

Predare in limba
  • Predare in limba Romana
    Romana
Tip Invatamant
  • Normal
Copii in grupa
18
Varsta minima acceptata
3 ani
Obține indicații

Link-uri care te-ar putea interesa:

  • Gradinite Private Cluj Napoca
  • Gradinite de stat Cluj Napoca
  • Gradinite cu predare in limba Engleza Cluj Napoca
  • Gradinite cu predare in limba Germana Cluj Napoca
  • Gradinite Montessori Cluj Napoca
  • Gradinite Waldorf Cluj Napoca
  • Crese Private Cluj Napoca
  • Crese de stat Cluj Napoca
  • Crese Montessori Cluj Napoca
  • Crese cu predare in Engleza Cluj Napoca
  • Crese cu predare in Germana Cluj Napoca
Creștem împreună!

Mulțumim că folosiți lista noastră cu instituții educaționale. Ne străduim să oferim acces la informații relevante și actualizate pentru a face procesul de căutare și selectare a instituțiilor cât mai simplu și eficient posibil. Dorim ca platforma noastră să fie utilă și relevantă, de aceea feedback-ul dumneavoastră este important pentru noi.

Reprezinți Grădinița BioBee?

Adăugăm instituții noi în fiecare zi, așa că dacă reprezentați una și doriți să actualizați gratuit profilul, nu ezitați să ne contactați.

Dacă nu gasiți profilul instituției dvs. va rugam sa anuntați pentru a adauga profilul gratuit.

Adăugați o instituție
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru.Politica de Cookies