After School Școala Româno-Finlandeză ERI

After School Școala Româno-Finlandeză ERI

PRIVATA

Descriere

Program after-school: 14.00 - 18.00

(activități educaționale, joacă supravegheată, efectuare teme, gustare)

 

Cluburi de după-amiază (vor fi organizate în funcție de opțiunile părinților, la solicitarea acestora în domeniile: limbi străine, muzică, artă plastică, sport, teatru, jocuri logice).

 

PROGRAM AFTER-SCHOOL

Având scopul de a promova și susține stărea de bine a copiilor ca bază a dezvoltării personale, programul este conceput și organizat pentru a continua și a susține cu succes educația oferită de familie și pentru a completa educația formală pe care o primesc elevii în școală. Este un mediu sigur și favorabil în care copiii, sub supravegherea adecvată a unor educatori bine pregătiți, pot avea experiențe de învățare prin joc, explorare, socializare și distracție.

Activități pentru copii între 6 și 10 ani

ZILNIC 14.00 – 18.00: Program de dezvoltare/învățare (rezolvare teme, activități remediale, proiecte), joacă, timp petrecut în aer liber (între 30 și 60 min./zi) activități creative, ateliere la propunerea pedagogului de serviciu.

 

CLUBURILE ERI

Activități tematice care au loc în intervalul orar 14-18, în spațiul școlii, concomitent cu programul after-school.

Vor fi organizate în funcție de opțiunile părinților, la solicitarea acestora în domeniile: limbi străine, muzică, artă plastică, sport, teatru, jocuri logice.

Accesul la cluburi se face pe baza înscrierii, în condițiile prezentate de coordonator (colaborator al școlii). Responsabilitatea pentru calitatea și conținutul atelierelor îi revine acestuia, personalul școlii asigurându-se de participarea elevilor la ora și grupa potrivită.

 

Taxa de program prelungit (after-school) 

Taxa este în valoare de: 140 euro/lună/elev (atunci când participă între 12 și 18 elevi/grupă) 170 euro/lună/elev (atunci când participă intre 6 și 11 elevi/grupă) Pachet hrană Masa de prânz și o masă de fructe sunt parte a programului educațional obligatoriu. Costul legat de asigurarea acestora este între 18 și 22 lei/zi. Pentru programul afterschool va fi adăugată o gustare în funcție de oferta furnizorului. Prețul valabil pentru tot anul școlar va fi anunțat în luna septembrie, în funcție de cel comunicat de furnizor. 

Alte servicii: 

(1) Se percepe o sumă de 20 euro/zi pentru supravegherea ocazională a elevilor care nu sunt înscriși în programul prelungit. 

(2) Taxa pentru discipline de club la cererea părinților se stabilește în funcție de oferta organizatorului de activitate. 

(3) Costurile pentru excursii, tabere, activități în săptămâna Școala Altfel, intrări la spectacole sau taxe de participare la ateliere etc. vor fi suportate separat de către părinți șI vor fi comunicate pe parcursul anului școlar în funcție de situație. 

(4) În cazul în care elevul are cerințe educaționale speciale (CES), părinții se obligă să îi asigure elevului, la recomandarea psihologului școlii și învățătorului de la clasă, un profesor însoțitor (shadow) pe toată durata programului educațional, 5 zile/săptămână, între orele 8 și 14. 

Reduceri 

Pentru familiile care mai mult de un copil înscris în același timp la școala ERI, taxa de școlarizare se plătește integral pentru primul copil, iar pentru frați sau surori se acordă o reducere de 10% din taxa de școlarizare, (pentru celelalte servicii nu se oferă reducere). * Toate plățile se efectuează exclusiv în contul bancar, pe baza facturilor emise.

Date Contact

Facilitati

 • Loc de joaca exterior
 • Teatru
 • Limbi Straine
 • Educatie Fizica
 • Robotica
 • Cooking
 • Psiholog

Program

Program Scurt
-
Program Lung
14:00-18:00140 euro

Detalii

Predare in limba
 • Predare in limba Romana
  Romana
Tip Invatamant
 • Invatamant Finlandez
Copii in grupa
18
Varsta minima acceptata
6 ani
Obține indicații

Link-uri care te-ar putea interesa:

 • After School Private Brasov
 • After School de stat Brasov
 • After School cu predare in limba Engleza Brasov
 • After School cu predare in limba Germana Brasov
 • After School Montessori Brasov
 • After School Waldorf Brasov
Creștem împreună!

Mulțumim că folosiți lista noastră cu instituții educaționale. Ne străduim să oferim acces la informații relevante și actualizate pentru a face procesul de căutare și selectare a instituțiilor cât mai simplu și eficient posibil. Dorim ca platforma noastră să fie utilă și relevantă, de aceea feedback-ul dumneavoastră este important pentru noi.

Reprezinți After School Școala Româno-Finlandeză ERI ?

Adăugăm instituții noi în fiecare zi, așa că dacă reprezentați una și doriți să actualizați gratuit profilul, nu ezitați să ne contactați.

Dacă nu gasiți profilul instituției dvs. va rugam sa anuntați pentru a adauga profilul gratuit.

Adăugați o instituție
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru.Politica de Cookies