Scoala Apollo Kids

Scoala Apollo Kids

PRIVATA
AUTORIZATA

Descriere

De ce noi?

Pentru că ne place atât de mult ceea ce facem, încât vrem să împărtăşim totul nu numai copiilor noştri, ci şi altora, cu nădejdea de a creşte măcar puţin frumuseţea acestei lumi dăruite cu atâtea şi atâtea minuni.
Sufletele şi mânuţele celor mici sunt pline de dragoste şi frumuseţe, de creativitate şi pricepere, iar noi, ca părinţi, educatori, învățători sau profesori suntem aici pentru a îi ţine pe calea lor firească şi a ne întreba permanent ce copii dăruim acestei lumi. Suntem aici pentru a le oferi chei spre libertatea şi împlinirea sufletelor lor, încredere în ei, pentru că, trebuie să fim conştienţi de asta, ei țin în mâinile lor viitorul nostru.

Tuturor ne-au fost dăruite atâtea daruri şi la APOLLO KIDS puteți vedea atât de limpede ce putem face fiecare cu stropul dăruit, cu bucuria, munca şi răbdarea noastră.
Într-un spaţiu plin de culoare şi căldură încercăm să creăm locul şi timpul în care să se întâmple descoperirea frumosului din copiii care vor fi alături de noi în această călătorie plină de joacă şi entuziasm, de creativitate şi voie bună.
Aici dorim să facem ceva esenţial pentru viată – să scoatem la suprafaţă comoara ascunsă în adâncul fiecăruia, de care, poate, cei mai mulţi dintre noi uită adesea.

MISIUNEA APOLLO KIDS

Educație pentru toți, succes pentru fiecare!

Misiunea Școlii Primare „Apollo Kids” este aceea de a forma copiii ca personalități autonome, inteligente emoțional și social, creative, independente, de a-i educa în spiritul valorilor naționale și europene autentice.

Actul educațional performant va fi asigurat printr-un process de învățare interactivă, centrată pe elev, într-un mediu prietenos, cu ajutorul cadrelor didactice calificate.

Fiecare copil va fi sprijinit să-şi cunoască şi dezvolte potenţialul în funcţie de interesele, aptitudinile şi motivaţiile proprii, acest lucru asigurându-i succesul școlar.
CURRICULUM

Procesul instructiv-educativ din unitate funcționează pe baza planurilor cadru și a  curriculumului național aprobat prin O.M.E.C.T.S nr. 3418 din 2013 și nr. 3371 din 12.03.2013, coroborat cu O.M.E.N. nr. 5003 din 02.12.2014 și prin Curriculumul la decizia școlii.

PROGRAMUL EDUCAȚIONAL ȘCOLAR 

Programul educațional școlar se desfășoară între orele 8:30-12:30.

PROGRAM și TARIFE ȘCOALĂ – an școlar 2022-2023

Școala funcţionează în intervalul orar 08:00-18:00, oferind următoarele tipuri de program:

 • Program 1: 08:00-12:30 – Tarif 1850 lei/lună

 • Program 2: 08:00-13:00 – Tarif 1950 lei/lună

 • Program 3: 08:00-18:00 – Tarif 2150 lei/lună

Mesele (micul dejun, gustarea de fructe, prânzul și gustarea de după-amiază) sunt incluse în taxă.

Taxa include cursul de limbă ENGLEZĂ – pregătire pentru examenele Cambridge (2 ședințe săptămânal), cursul de limbă GERMANĂ (o ședință săptămânal) și cursul de ACTORIE (o ședință săptămânal), pe parcursul anului școlar.

Taxa se referă la o perioadă de 12 luni și poate fi platită: 1. lunar, în 12 rate egale; 2. în 3 rate egale (septembrie, decembrie, martie, 5% reducere); 3. integral (septembrie, 10% reducere).

Pentru înscriere și reînscriere se achită 50% din taxa lunară (taxă nereturnabilă în caz de reziliere înainte de data expirării contractului, dar care reprezinta 50% din taxa lunii august 2023).

Date Contact

Facilitati

 • Limbi Straine
 • Dezvoltare Personala
 • Dans
 • Robotica
 • Bucatarie proprie

Program

Program Scurt
08:30-12:301850 lei
Program Lung
08:00-18:002150 lei

Detalii

Predare in limba
 • Predare in limba Romana
  Romana
Tip Invatamant
 • Normal
Varsta minima acceptata
6 ani
Obține indicații

Link-uri care te-ar putea interesa:

 • Scoli Private Popesti Leordeni
 • Scoli de stat Popesti Leordeni
 • Scoli cu predare in limba Engleza Popesti Leordeni
 • Scoli cu predare in limba Germana Popesti Leordeni
 • Scoli Montessori Popesti Leordeni
 • Scoli Waldorf Popesti Leordeni
Creștem împreună!

Mulțumim că folosiți lista noastră cu instituții educaționale. Ne străduim să oferim acces la informații relevante și actualizate pentru a face procesul de căutare și selectare a instituțiilor cât mai simplu și eficient posibil. Dorim ca platforma noastră să fie utilă și relevantă, de aceea feedback-ul dumneavoastră este important pentru noi.

Reprezinți Scoala Apollo Kids?

Adăugăm instituții noi în fiecare zi, așa că dacă reprezentați una și doriți să actualizați gratuit profilul, nu ezitați să ne contactați.

Dacă nu gasiți profilul instituției dvs. va rugam sa anuntați pentru a adauga profilul gratuit.

Adăugați o instituție
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru.Politica de Cookies