Grădinița Albă ca Zăpada 2

Grădinița Albă ca Zăpada 2

ACREDITATA

Descriere

Grădinița cu Program prelungit ”Albă ca Zăpada” își propune să ofere șanse egale fiecărui copil în procesul de creștere și împlinire personală, pentru atingerea întregului său potențial, prin desfășurarea unui demers didactic de calitate. Suntem preocupați permanent să asigurăm un climat sigur și stimulativ, să dezvoltăm în fiecare copil încrederea în sine, independența și plăcerea de a învăța, care să îl însoțească întreaga viață.

MISIUNEA:

Grădinița cu Program prelungit ”Albă ca Zăpada” își propune să ofere șanse egale fiecărui copil în procesul de creștere și împlinire personală, pentru atingerea întregului său potențial, prin desfășurarea unui demers didactic de calitate. Suntem preocupați permanent să asigurăm un climat sigur și stimulativ, să dezvoltăm în fiecare copil încrederea în sine, independența și plăcerea de a învăța, care să îl însoțească întreaga viață.

VIZIUNEA: ”Locul în care copiii mici învață lucruri mari”

Grădinița este locul în care copiii învață lucruri care se vor reflecta în viața lor. Nu putem să îi pregătim pentru toate situațiile pe care le vor întâmpina, dar le putem oferi instrumentele de care au nevoie, să își facă prieteni, să aibă grijă de cei din jur, să respecte reguli, să mănânce sănătos, să zâmbească, să poată să deseneze, să cânte, să lucreze, să își concentreze atenția, să își spele mâinile. Acestea și multe altele sunt câteva din lucrurile mari pe care le poți învăța la grădiniță completând efortul părinților prin îndrumarea cadrelor didactice ca profesioniști.

 

Grădiniţa cu Program Prelungit „Albă ca Zăpada” a primit această denumire începând cu anul 2007. Unitatea cu personalitate juridică are sediul central situat în Cluj – Napoca pe str. Ion Creangă, nr. 4-6, având în subordine Structura I, situată pe str. Federic Joliot Curie, nr.4.

Sediul central al grădiniței funcționează având 7 grupe de preșcolari dintre care 6 grupe cu predare în limba română și o grupă cu predare în limba maghiară, toate cu program prelungit. Sălile de grupă dispun de un spațiu modern amenajat, pe arii de stimulare, dotate cu mobilier modern. Grădinița dispune de mijloace didactice moderne și foarte variate, calculatoare, videoproiector, materiale didactice şi jucării adecvate ariilor de stimulare. În cadrul grădiniței există un cabinet metodic şi psihologic, bibliotecă, dotate cu materiale didactice necesare pentru continua perfecționare și informare a personalului didactic şi pentru buna deşfăşurare a activităţilor, cabinet medical cu izolator, bucătărie proprie și grupuri sanitare pe fiecare nivel. Grădinița dispune de o curte generoasă, cu un spaţiu de joacă prietenos, dotat cu aparate de joacă și spații destinate activităților de tip outdoor.

Structura 1 a Grădiniței cu Program Prelungit ”Albă ca Zăpada” este situată în centrul orașului. Grădinița funcționează cu 7 grupe de preșcolari, dintre care 5 grupe cu predare în limba română și două grupe cu predare în limba maghiară, program prelungit. Sălile de grupă sunt dotate cu mobilier modern, cu materiale didactice diverse şi atractive, recomandate de programa educațională, cu o varietate foarte mare de jucării, auxiliare didactice, calculatoare, videoproiector, mijloace moderne şi variate, jucării diverse. Spațiile educaționale sunt luminoase, călduroase și amenajate pe centre de interes, în funcție de specificul activităților desfășurate cu copiii. Spațiul este prevăzut cu bucătărie utilată modern, lift pentru alimente, sală de mese, birouri pentru administrație și direcțiune, cabinet medical cu izolator, diferite spații de depozitare, grup sanitar la fiecare nivel. 

Curtea grădiniței este amenajată cu tobogan și groapă cu nisip.

Date Contact

Facilitati

 • Program Prelungit
 • Loc de joaca exterior
 • Psiholog
 • Asistenta Medicala

Detalii

Predare in limba
 • Predare in limba Romana
  Romana
 • Predare in limba Maghiara
  Maghiara
Tip Invatamant
 • Normal
Varsta minima acceptata
3 ani
Obține indicații

Link-uri care te-ar putea interesa:

 • Gradinite Private Cluj Napoca
 • Gradinite de stat Cluj Napoca
 • Gradinite cu predare in limba Engleza Cluj Napoca
 • Gradinite cu predare in limba Germana Cluj Napoca
 • Gradinite Montessori Cluj Napoca
 • Gradinite Waldorf Cluj Napoca
 • Crese Private Cluj Napoca
 • Crese de stat Cluj Napoca
 • Crese Montessori Cluj Napoca
 • Crese cu predare in Engleza Cluj Napoca
 • Crese cu predare in Germana Cluj Napoca
Creștem împreună!

Mulțumim că folosiți lista noastră cu instituții educaționale. Ne străduim să oferim acces la informații relevante și actualizate pentru a face procesul de căutare și selectare a instituțiilor cât mai simplu și eficient posibil. Dorim ca platforma noastră să fie utilă și relevantă, de aceea feedback-ul dumneavoastră este important pentru noi.

Reprezinți Grădinița Albă ca Zăpada 2?

Adăugăm instituții noi în fiecare zi, așa că dacă reprezentați una și doriți să actualizați gratuit profilul, nu ezitați să ne contactați.

Dacă nu gasiți profilul instituției dvs. va rugam sa anuntați pentru a adauga profilul gratuit.

Adăugați o instituție
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru.Politica de Cookies