After School Ary 1

After School Ary 1

PRIVATA

Descriere

Arystokids este un centru educativ adresat copiilor fiind creat din dragostea şi dedicaţia cadrelor didactice faţă de copii in vederea oferiri unei educaţii de calitate. Arystokids este destinat elevilor din clasele primare (clasa pregătitoare – clasa a IV-a)

Arystokids îşi propune să formeze copiilor o personalitate armonioasă, creativă, să susţină şi să stimuleze dezvoltarea caracterului inspirându-se în acţiunea sa educativă din principiile pedagogiei moderne, asigurând un cadru educaţional cât mai variat şi performant dar şi o pregătire fundamentală pentru viaţă.

Oferta Afterschool Arystokids

Vacantele scolare sunt INCLUSE in taxa lunara (NU se percep taxe suplimentare pentru lunile in care sunt cuprinse vacantele scolare.)

*Vacante: toamna/iarna/intersemestriala/Paste – Program: 08:00-17:30 (activitati socializare: mic dejun/pranz/gustare)*

Before & After School Arystokids are program de funcţionare inclusiv în perioada vacanţelor, înscrierea pentru această perioadă se face pe bază de cerere.

Programele de Before & After School sunt menite a-i dezvolta copilului toate abilităţile de care acesta dispune. Cadrul creat de către noi a fost gândit special pentru nevoile şcolarilor, cu dotări adaptate caraceristicilor de vârstă şi dezvoltare ale acestora; pentru organizarea de activităţi şi jocuri didactice, de verificare şi îmbogăţire a cunoştinţelor generale şi recreative.

Scoala de Vara la Arystokids!

Un program complex, care combina invatarea cu jocul, sub forma unei calatorii imaginare de descoperire a celor din jur.O explorare creativa prin povesti, teatru de papusi si jocuri.Educatie culturala si financiara.Combinam lectura, actoria, geografia, istoria, desenul, pictura si muzica intr-o formula de vara.

Tabere de Vara si Tabere de iarna la Arystokids!

Scopul taberelor nu este atingerea unei performante sportive, ci acumularea unor informatii corecte si familiarizarea cu activitati ce se pot practica in mediul alpin intr-o atmosfera deosebita si in conditii de siguranta, socializarea cu ceilalti participanti la tabara, aprecierea mediului inconjurator si cunoasterea zonei unde se desfasoara tabara.

Program si tarife:

 • Program normal: 12:00 - 16:30 - 800 ron / lună

+ masa 22 ron / zi (prânz+ gustare).

 • Program prelungit: 12:00 - 18:30 - 900 ron / lună

+ masa 22 ron / zi (prânz + gustare).

Date Contact

Facilitati

 • Program Prelungit
 • Program de vara

Program

Program Scurt
12:00-16:30800 lei
Program Lung
12:00-18:30900 lei

Detalii

Predare in limba
 • Predare in limba Romana
  Romana
Tip Invatamant
 • Normal
Varsta minima acceptata
6 ani
Obține indicații

Link-uri care te-ar putea interesa:

 • After School Private Cluj Napoca
 • After School de stat Cluj Napoca
 • After School cu predare in limba Engleza Cluj Napoca
 • After School cu predare in limba Germana Cluj Napoca
 • After School Montessori Cluj Napoca
 • After School Waldorf Cluj Napoca
Creștem împreună!

Mulțumim că folosiți lista noastră cu instituții educaționale. Ne străduim să oferim acces la informații relevante și actualizate pentru a face procesul de căutare și selectare a instituțiilor cât mai simplu și eficient posibil. Dorim ca platforma noastră să fie utilă și relevantă, de aceea feedback-ul dumneavoastră este important pentru noi.

Reprezinți After School Ary 1?

Adăugăm instituții noi în fiecare zi, așa că dacă reprezentați una și doriți să actualizați gratuit profilul, nu ezitați să ne contactați.

Dacă nu gasiți profilul instituției dvs. va rugam sa anuntați pentru a adauga profilul gratuit.

Adăugați o instituție
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru.Politica de Cookies